Nutrició esportiva

L'endocrinologia i la Nutrició en l'exercici:
Equip d'Endocrinologia i Nutrició Esportiva.
CPEN Clínica Sagrada Familia.


Equip CPEN Nutrició Esportiva
Gda. Marta Calbo
Nutrició clínica i esportiva
Llic. Marc Aguilar
Preparador Físic

Des de l’activitat física a l’esport, el servei de dietètica i nutrició de CPEN et guia perquè aconsegueixis els teus propòsits i puguis treure el màxim profit de la pràctica esportiva, ja sigui millorar la composició corporal per guanyar en salut o bé aconseguir la millor estratègia nutricional per guanyar una competició.


Moltes vegades ens preocupa saber si un aliment és saludable o no, si ens farà ser millors, però la importància recau en el conjunt: saber amb què el combinem, o bé en quin àpat l’incloem, si abans o després d’un entrenament, o si només amb l’alimentació serà suficient per rendir al cent per cent. I com compaginar-ho amb els horaris familiars o laborals, o si patim alguna patologia o alteració digestiva addicional?

La planificació i la individualització de cada pauta garanteixen l’èxit personal, ja que cadascú té unes característiques físiques i esportives pròpies, i això és el que t’oferim: començar per conèixer la teva rutina, el teu estat de salut i composició corporal, les teves preferències o limitacions, per finalment arribar a la meta proposada.

Tindràs a la teva disposició nutrició esportiva basada en l’evidència i eines de treball que et permetran planificar la millor estratègia, així com servei mèdic que vetllarà per mantenir un bon sistema endocrí, preparació física per optimitzar la pràctica esportiva i coaching nutricional que et recolzarà en moments que et puguin fer tirar la tovallola.

Aquest equip de professionals t’acompanyaran per garantir una visió multidisciplinar encaminada a millorar el rendiment físic, però sempre dins el marc de la salut.


Informació d'utilitat
Lloc i horaris de visites:
 • Centre Fundació, dilluns de 11.30h a 13.30h i dijous de 17.30h a 19.30h
  En cas de no ser possible, es podria valorar la modificació del centre o hora de visita.
Durada:
 • 1ª visita de 30’ minuts
 • Segones visites de 15 o 30’ en funció del seguiment
Cost:
 • Visita segons mutualitat o privat igual que la resta de serveis a CPEN
 • Valoració corporal:
  • Impedància: 15 €
  • Antropometria: 25 €
 • Pauta alimentària personalitzada: dieta o menú inicial, menú modificat segons fases d’entrenament o competició, pautes específiques per proves, etc.: 30 €

Informació serveis complementaris

En cas que es consideri necessari, l’esportista pot comptar amb altres serveis que ofereix CPEN:

 • Endocrinologia: actualització d’analítiques i seguiment.
 • Psicologia: treball d’aspectes com la motivació.
 • Preparació física: assegurar un bon pla d’entrenament.

Dietista-Nutricionista
Vols gaudir de l'exercici físic i millorar el teu rendiment ? CPEN t'acompanya amb els millors professionals i totes les tècniques ergonutricionals.

Preparador Físic
Programa d'activitat física específic per sobrepes i obesitat. Objectiu: reduir el pes, millorar la condició física i la qualitat de vida.

» CPEN - Xerrada exercici
Presentació PowerPoint
cpen-xerrada-exercici.ppsx